Αναβρασμός στην «Πετρογκάζ» ! Έρχονται απολύσεις και περικοπές !


Οριζόντιες περικοπές μισθών, κατάργηση παροχών και απολύσεις εργαζομένων ανακοίνωσε τη Μεγάλη Τρίτη η εταιρεία «Πετρογκάζ». 

Όπως ανακοίνωσε το ΕΚΑ, την τελευταία τριετία οι εργαζόμενοι της «Πετρογκάζ» έχουν υποστεί μισθολογικό «πάγωμα» στις τριετίες τους, τα επιδόματά τους όλα έχουν ενσωματωθεί στην «οικειοθελή παροχή», ακόμα και το επίδομα γάμου, που η «Πετρογκάζ» ως μέλος του ΣΕΒ όφειλε να καταβάλει κανονικά με βάση την ΕΓΣΣΕ.

Η εταιρεία απασχολεί 220 άτομα σε όλη την επικράτεια και διαθέτει 14 εγκαταστάσεις αποθήκευσης, διακίνησης και εμφιάλωσης υγραερίου πανελλαδικά.

Η διοίκηση της εταιρείας επικαλείται την γενικότερη δυσχερή οικονομική κατάσταση και το αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον.

Το ΕΚΑ καταγγέλλει τις συγκεκριμένες αντιδημοκρατικές – αντεργατικές μεθοδεύσεις της Διοίκησης της «Πετρογκάζ». Συμπαρίσταται και στηρίζει όλες τις αποφάσεις των Σωματείων (ΣΥΕΠΕΥ & ΑΛΠΕ, Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ, Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) που δρουν στην επιχείρηση.

 Καλεί την εταιρεία να πάρει πίσω άμεσα αυτές της τις αποφάσεις, σε κάθε άλλη περίπτωση θα έχει να αντιμετωπίσει την συντονισμένη δράση του Συνδικαλιστικού Κινήματος.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...